Winner's School Vasilakou

Winner's School Vasilakou
Winner's School Vasilakou 5 5 0

Μέσος όρος από 1 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Γράψτε πρώτοι μια κριτική

Τσαλόπουλου 4, Σέρρες, Σέρρες 621 22

23210 53706
Τύπος: Εκπαίδευση
  • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
  • Χάρτης

Για μένα η δουλειά μου είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι χαρά! Χαίρομαι κάθε στιγμή που βρίσκομαι µε τους μαθητές μου, που μοιράζομαι μαζί τους τις αγωνίες τους, το άγχος τους, τις δυσκολίες τους αλλά και τις χαρές τους. Ακόμη περισσότερη χαρά όμως μου δίνει όταν μπορώ κι εγώ να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της προσωπικότητας και της μόρφωσής τους. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, να επιτυγχάνει τους στόχους του και να γνωρίζεις ότι έχεις συμβάλει κι εσύ ενεργά σε αυτό το αποτέλεσμα.

Εγώ η ίδια και οι συνεργάτες μου, ο Γιώργος και η Φώφη Καρατζιά δίνουµε όλο µας τον εαυτό στα παιδιά. Είμαστε πάντα κοντά τους σε κάθε δυσκολία. Για εµάς κάθε μαθητής µας είναι µοναδικός. Επιθυµία µας είναι τα παιδιά να έρχονται ευχάριστα στο χώρο των εκπαιδευτηρίων µας, να νοιώθουν άνετα, να µαθαίνουν εύκολα και σταθερά, µε σωστή µεθοδολογία και συνέπεια, πάντα µε την υποστήριξη και την καθοδήγηση του καθηγητή τους μέσα στην τάξη. Πιστεύουμε ότι η περισσότερη δουλειά είναι καλό να γίνεται µέσα στη τάξη, την ώρα του µαθήµατος και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε το µαθητή µε πολλές εργασίες στο σπίτι.

Η διεύθυνση

Φωτογραφίες

Λίγα λόγια

Δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο θέλοντας να συνδιάσουμε την πληροφορία που μπορούμε να σας παρέχουμε με όσο το δυνατό πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επίσης φροντίσαμε να σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να έχετε την αρτιότερη εικόνα από τις επιχειρήσεις και τα σημαντικότερα σημεία του νομού Σερρών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ευκαιρίες καριέρας

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο info[at]odigosserres[dot]gr.

Χρειαζόμαστε:

Πωλητή ή Πωλήτρια για τις Σέρρες