• Βρίσκεστε ΕΔΩ:
  • Delivery
  • To Diko Mou Delivery

To Diko Mou Delivery

To Diko Mou Delivery
To Diko Mou Delivery 0 5 0

Μέσος όρος από 0 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Γράψτε πρώτοι μια κριτική

  • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
  • Χάρτης

logo

 

Έχετε κατάστημα εστίασης;

Έχετε κατάστημα εστίασης, food & drink που εκτελεί παραγγελίες διανομής κατ' οίκον (delivery) και είστε καταχωρημένοι σε κάποια online delivery υπηρεσία;

Πληρώνετε πολλά;

Μήπως νομίζετε πως πληρώνετε πολλά χρήματα κάθε μήνα σε προμήθειες, στα online delivery καταστήματα, με τα οποία συνεργάζεστε;

Κάντε μια απλή κίνηση

Με μία απλή κίνηση μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας online delivery κατάστημα και να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας με τρόπο απλό, γρήγορο, οικονομικό και ελεγχόμενο από εσάς.

Πάρτε την επιχείρηση στα χέρια σας

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για τη δημιουργία του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ online delivery και σε 24 ώρες θα έχετε την προσφορά στα χέρια σας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Αν σας ικανοποιεί η προσφορά τότε θα σας πούμε τι χρειάζεται για να αποκτήσετε το δικό σας online delivery σε διάστημα 20 ημερών.

 

Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6941.68.93.68

Φωτογραφίες

Λίγα λόγια

Δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο θέλοντας να συνδιάσουμε την πληροφορία που μπορούμε να σας παρέχουμε με όσο το δυνατό πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επίσης φροντίσαμε να σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να έχετε την αρτιότερη εικόνα από τις επιχειρήσεις και τα σημαντικότερα σημεία του νομού Σερρών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ευκαιρίες καριέρας

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο info[at]odigosserres[dot]gr.

Χρειαζόμαστε:

Πωλητή ή Πωλήτρια για τις Σέρρες