FΟΤΟΚΛΙΚ

FΟΤΟΚΛΙΚ
FΟΤΟΚΛΙΚ 3 5 0

Μέσος όρος από 1 Βαθμολογίες

Η δική σας βαθμολογία

Γράψτε πρώτοι μια κριτική

Εθνικής Αντίστασης 5, Σέρρες, Σέρρες 621 22

23210 23131
Τύπος: Υπηρεσίες
  • Λεπτομέρειες Επιχείρησης
  • Χάρτης

fotoklik_inside

Το FOTO ΚΛΙΚ δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας/φωτογραφίας, από την σύλληψη της εικόνας είτε αυτή προέρχεται από ψηφιακό είτε από αναλογικό μέσο και μέχρι την τελική της μορφή, η οποία μπορεί να είναι είτε εκτυπώσιμη είτε έτοιμη προς προβολή.

Μάθετε για τις δυνατότητες της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και ανακαλύψτε τον κόσμο του ρετούς, των επιχρωματισμών, της αλλαγής φόντου καθώς και τις ψηφιακές δημιουργίες με τη σύνθεση και την επεξεργασία των φωτογραφιών. Δείτε τα δείγματα των δυνατοτήτων που έχει η χρήση Υ/Η στην επεξεργασία της εικόνας.

Δείτε τις ψηφιακές εφαρμογές για τον γάμο και για την βάφτιση (ψηφιακά άλμπουμ, προσκλητήρια). Συνδυάστε την ψηφιακή σύνθεση με το κλασσικό και δημιουργείστε άλμπουμ γάμου ή βάφτισης με ψηφιακά επεξεργασμένο περιεχόμενο το οποίο τυπώνεται σε διάφορα μεγέθη και δένεται με ιδιαίτερη κατασκευή.

Μάθετε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει το ψηφιακό εργαστήριο του FOTO ΚΛΙΚ και παραγγείλτε τις δικές σας δημιουργίες. Εκτυπώσεις, μεγεθύνσεις, πόστερ, δημιουργίες αλμπουμ, μακέτες και πολλά άλλα.

Φωτογραφίες

Λίγα λόγια

Δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο θέλοντας να συνδιάσουμε την πληροφορία που μπορούμε να σας παρέχουμε με όσο το δυνατό πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επίσης φροντίσαμε να σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να έχετε την αρτιότερη εικόνα από τις επιχειρήσεις και τα σημαντικότερα σημεία του νομού Σερρών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ευκαιρίες καριέρας

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο info[at]odigosserres[dot]gr.

Χρειαζόμαστε:

Πωλητή ή Πωλήτρια για τις Σέρρες